Proces- en executierecht

De gerechtsdeurwaarders van Korenhof en Partners doen meer dan openstaande vorderingen innen: wij zijn ook juridisch specialist. Wij helpen u graag om effectief zaken te doen.

Gerechtsdeurwaarder: ambtenaar én ondernemer

Een gerechtsdeurwaarder is een door de Kroon benoemd openbaar ambtenaar, belast met de ondersteuning van de uitvoering van de rechtspraak. Daarnaast is hij of zij ook een zelfstandig ondernemer die opdrachtgevers adviseert, juridische en incasso-opdrachten uitvoert en ondersteuning biedt bij debiteurenbeheer.

de toegevoegde waarde van Korenhof en Partners

Wij opereren op het snijvlak van het zakelijke en juridische verkeer en functioneren tegelijkertijd als intermediair tussen de verschillende partijen. Wij:

  • voorkomen zakelijke conflicten over betalingen, of lossen deze op,
  • nemen alle stappen in een procedure bij de Sector Kanton van de Rechtbank zelf, wij hoeven hiervoor geen advocaten of andere juristen in te schakelen,
  • door verhoging competentiegrens van de kantonrechter is bij geldvorderingen tot € 25.000,00 geen advocaat meer nodig en kan Korenhof en Partners u nog uitgebreider van dienst zijn,
  • kunnen als aanspreekpunt fungeren bij zaken die voor de Rechtbank moeten dienen, waardoor u uw vaste contactpersoon binnen Korenhof en Partners behoudt.

Kortom: de gerechtsdeurwaarders van Korenhof en Partners besparen u veel tijd en kosten!
 

conflict wordt procedure

toon 

conservatoir beslag

toon

derdenbeslag en beslagvrije voet

toon

afwikkeling

toon