Gat in m€ hand, L€kker luchtig!

Korenhof en Partners Gerechtsdeurwaarders doet mee met een nieuw project genaamd $tiel. Het project wil jongeren van 17 t/m 35 jaar uit de Haagsche regio helpen om financieel meer zelfredzaam te worden. In 13 weken tijd worden de deelnemers met praktische workshops en doelgerichte hulp klaargestoomd om financieel hun broek op te houden. Dat kan bijvoorbeeld door meer overzicht te creëren in hun financiën, door de jongeren te leren budgetteren of door hen naar werk of naar een betere baan te begeleiden.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

Ontruimen volgens Dagobert Duck

Zo gemakkelijk als iemand in Duckstad ontruimd kan worden, zo gemakkelijk gaat dat in het echt gelukkig niet. Hoewel volgens de hardnekkige beeldvorming de Gerechtsdeurwaarder zijn dagen vult met het rucksichlos op straat zetten van armlastige gezinnen is een ontruiming in onze praktijk slechts een eventueel sluitstuk van een gereguleerd en zorgvuldig traject.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

ABC are you talking to Me?

In de meeste werkprocessen is goede communicatie de sleutel tot succes. De laatste jaren wordt steeds meer verwezen naar communicatie op B1 taalniveau, maar wat is dat nu eigenlijk.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

Cijfers zijn saai!

Cijfers zijn saai! Had ik u met die titel? Als rond verkiezingstijd één exitpoll wordt gehouden is de interpretatie bij het NOS Journaal vaak anders dan die bij RTL Nieuws. Cijfers op zich zelf zeggen dus helemaal niets. Het gaat om de duiding. En duiding is allerminst saai.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

Debiteurenbeheer in de Komkommertijd

Tijdens de zomermaanden doet heel B.V. Nederland het een beetje rustiger aan. Dat heeft zo zijn voor- en zijn nadelen. Lees hier wat dat nu met uw debiteurenbeheer te maken heeft.
Lees verder...
Nieuws afbeelding