Ontruimen volgens Dagobert Duck

Zo gemakkelijk als iemand in Duckstad ontruimd kan worden, zo gemakkelijk gaat dat in het echt gelukkig niet. Hoewel volgens de hardnekkige beeldvorming de Gerechtsdeurwaarder zijn dagen vult met het rucksichlos op straat zetten van armlastige gezinnen is een ontruiming in onze praktijk slechts een eventueel sluitstuk van een gereguleerd en zorgvuldig traject.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

ABC are you talking to Me?

In de meeste werkprocessen is goede communicatie de sleutel tot succes. De laatste jaren wordt steeds meer verwezen naar communicatie op B1 taalniveau, maar wat is dat nu eigenlijk.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

Deurwaarders de dupe door politie acties

Beste relatie, “Vakbonden doen oproep aan politie om geen assistentie te verlenen aan deurwaarders”. Misschien heeft u dit bericht in de media opgepikt. In 2015 hebben de vakbonden een zelfde oproep gedaan. Toen hebben wij de gevolgen met veel kunst en vliegwerk beperkt kunnen houden. Of dat ook dit keer gaat lukken is de vraag. Wat betekent een staking eventueel voor u?
Lees verder...
Nieuws afbeelding

Cijfers zijn saai!

Cijfers zijn saai! Had ik u met die titel? Als rond verkiezingstijd één exitpoll wordt gehouden is de interpretatie bij het NOS Journaal vaak anders dan die bij RTL Nieuws. Cijfers op zich zelf zeggen dus helemaal niets. Het gaat om de duiding. En duiding is allerminst saai.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

Debiteurenbeheer in de Komkommertijd

Tijdens de zomermaanden doet heel B.V. Nederland het een beetje rustiger aan. Dat heeft zo zijn voor- en zijn nadelen. Lees hier wat dat nu met uw debiteurenbeheer te maken heeft.
Lees verder...
Nieuws afbeelding