Zomertips

De schoolvakanties zijn nu in heel Nederland begonnen. Misschien gaat ook u binnenkort op vakantie of er een dagje tussenuit. Wij wensen u in ieder geval een hele fijne zomer toe.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

Waarschuwing: Nep/pfishing e-mails in omloop! 26 juni 2020

Momenteel zijn er zogenaamde phishing e-mails uit naam van ons kantoor in omloop. Deze e-mails zijn verzonden door K. Boersma /namens K. Veenstra, bevatten ons logo en hebben als onderwerp: beslaglegging op uw bankrekeningnummer en inkomen. U wordt gevraagd om onmiddellijk een bedrag te betalen op rekeningnummer BE08 9671 1159 3513 t.n.v. ons o.v.v. dossiernummer (28635/AC/2015).
Lees verder...
Nieuws afbeelding

Corona-huisregels Korenhof en Partners

Ons kantoor is op kantoortijden weer open voor bezoek. Wij vragen u om alleen te komen als dat écht nodig is. In plaats van langskomen, kunt u mailen, online uw dossier inzien, online betalen of bellen. Komt u wel naar ons kantoor? Houd u dan aan onze Corona huisregels.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

De kosten om te procederen veranderen

Wijziging van de Wet griffierechten burgerlijke zaken. De deurwaarder wordt vaak verweten dat door zíjn toedoen een debiteur op kosten wordt gejaagd. Ik heb in een eerder artikel al eens voorgerekend dat de kosten van de deurwaarder de afgelopen jaren nauwelijks zijn toegenomen. Het zijn de griffierechten die in 2011 naar absurde hoogte zijn gestegen. De politiek wordt langzaam wakker en de minister komt met een wetsvoorstel tot aanpassing.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

Deurwaarder maakt het verschil

Introductie van de Schuldenwijzer! Korenhof en Partners zet zich als deurwaarder in om contact te krijgen met de schuldenaar. Daarbij leggen wij uit dat we op zoek zijn naar een oplossing. De meeste schuldenaren gaan graag dat gesprek met ons aan, maar geven aan onvoldoende overzicht in hun schuldenpositie te hebben. Om daarbij te helpen introduceren deurwaarders de Schuldenwijzer.
Lees verder...
Nieuws afbeelding