Zoekt u een incassobureau in Den Haag? Dan helpt Korenhof en Partners u graag verder. Wij zijn al sinds jaar en dag een betrouwbaar incassobureau. Onze dienstverlening kenmerkt zich door korte communicatielijnen en snel en doelgericht handelen. Daarnaast hebben wij een pragmatische instelling. Wij vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers een goed advies te kunnen geven en de taken juist uit te voeren. Onze werknemers zijn gekwalificeerd en kunnen u daarom altijd op een professionele manier te woord staan. Kies voor Korenhof en Partners als uw incassobureau en deurwaarder in Den Haag
 

Neem direct contact op!


Deurwaarder / Deurwaarderskantoor Den Haag

Heeft u al meerdere malen een aanmaning verzonden maar nog steeds geen betaling binnen gekregen? Ons incassobureau in Den Haag weet door zijn jarenlange ervaring hoe zij uw klanten moet benaderen. Door ons effectieve incassosysteem zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw geld ontvangt. Dit realiseren we op een klantvriendelijke manier zodat de relatie met uw klant goed blijft. Op deze manier bespaart u een hoop tijd en geld en kan u zich bezig houden met andere zaken. Ons incassobureau in Den Haag beschikt over een breed internationaal netwerk. Hierdoor kunnen wij u ook helpen bij het incasseren van geld bij buitenlandse klanten. Zie ook deurwaarder Den Haag, RotterdamWestland en Zoetermeer voor meer informatie. 

Incassobureau Den Haag

Incasso Den Haag

U kunt bij ons incassobureau in Den Haag terecht voor diverse diensten. Wij kunnen u helpen bij elk soort bedrijf uit het bedrijfsleven. Dit zowel nationaal als internationaal. Daarnaast hebben wij ook jarenlange ervaring in het samenwerken met overheidsinstellingen. Wij helpen u graag verder met onderstaande diensten. Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening? Neem direct contact op met ons incassobureau in Den Haag. Wij zijn ook ideaal bereikbaar vanuit LeidenRotterdam, Zoetermeer en Westland. Diensten:

-Incasso
-Juridisch advies
-Debiteurenbeheer
-Proces- en executierecht

Incassobureau in Den Haag

Zoekt u naar een betrouwbaar incassobureau en deurwaarder in Den Haag? Neem dan direct contact op met Korenhof en Partners. Wij luisteren graag naar uw probleem en zorgen samen voor de oplossing. Wilt u direct meer informatie? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 070 383 61 00. Daarnaast kunt u uw vragen over ons incassobureau in Den Haag ook naar ons sturen via het contactformulier.