Incassobureau in Leiden gezocht?

Incassobureau in Leiden gezocht? Kijk dan snel verder op de website van Korenhof & Partners. Wij zijn uw deurwaarder in de regio Leiden, Rotterdam, Den Haag, Westland en Zoetermeer!
 

Neem direct contact op!

 

Waarom Korenhof en Partners?

Incassobureau in Leiden gezocht? Dan kan Korenhof en Partners u verder helpen. Wij werken al jarenlang als gerechtsdeurwaarder en incassobureau in de regio Westland. Wij staan bekend om ons doelgerichte handelen en de korte communicatielijnen voor de klant. Wij vinden het belangrijk om goed advies te geven aan onze opdrachtgevers over incasso in Leiden. Door vooraf goed te overleggen kunnen we de taken ook zo goed mogelijk uitvoeren. Kies voor een incassobureau nabij Leiden, kies voor Korenhof en Partners.

Deurwaarder nabij Leiden

Het is vervelend als u na het versturen van meerdere brieven of mails nog steeds geen betaling heeft ontvangen. Ons deurwaarder nabij Leiden, RotterdamZoetermeerDen Haag en Westland weet door zijn eerdere ervaringen met klanten hoe het uw klant moet benaderen. Ons doel is het incasseren van geld op een vriendelijke manier zodat de relatie met uw klant in stand blijft. Door ons moderne incassosysteem zorgen we ervoor dat u uw geld zo snel mogelijk ontvangt. Zo kunt u zich bezig houden met belangrijkere zaken voor uw bedrijf en regelen wij uw incasso nabij Leiden. Korenhof en Partners beschikt, als incassobureau nabij Leiden, over een groot internationaal netwerk.


Incassobureau Leiden

Incasso in Leiden

Bij Korenhof en Partners kunt u gebruik maken van verschillende diensten. Het maakt niet uit om wat voor bedrijf het gaat, wij regelen de incasso alle soorten bedrijven in Leiden. Dit betekent zowel nationaal als internationaal. Wij hebben als incassobureau nabij Leiden ook veel ervaring opgebouwd bij het incasseren van overheidsinstellingen. Wij kunnen u onder andere helpen met een incasso, juridisch advies, debiteurenbeheer en hulp bij het proces- en executierecht. Zoekt u naar meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 070 - 383 61 00.

Incassobureau in Leiden gezocht? Kies voor Korenhof en Partners

Incassobureau in Leiden gezocht? Kijk dan snel verder op de website van Korenhof en Partners. Via onze website kan de debiteur ook gebruik maken van een online dossier. Hierin is in één oogopslag te zien welk bedrag nog betaald moet worden. Daarnaast kun je via Mijn Dossier ook een betalingsregeling voorstellen. Er kan alleen ingelogd worden met een beveiligde code, hierdoor zijn alle gegevens veilig. Voor een incassobureau of deurwaarder nabij Leiden kiest u voor Korenhof en Partners!