Incassobureau in de regio Zoetermeer gezocht? Korenhof en Partners is al sinds jaar en dag een gerenommeerd incassobureau. Onze online- en offline dienstverlening kenmerkt zich door ons adequate handelen en korte communicatielijnen. Wij houden van aanpakken en beschikken over diverse gekwalificeerde partners. U heeft zowel als schuldeiser alsmede schuldenaar aan ons een betrouwbare partner. Ons incassobureau is onderdeel van het gerechtsdeurwaarderskantoor en is gevestigd in Den Haag, nabij Zoetermeer. Kortom, voor een breed pakket aan diensten zit u goed bij Korenhof en Partners!
 

Neem direct contact op!


Deurwaarderskantoor in Zoetermeer

Ons incassobureau nabij Zoetermeer beschikt over een ruim scala aan diensten. Deze diensten kunnen worden uitgevoerd voor het hele bedrijfsleven. Wij werken voor zowel het nationale als internationale bedrijfsleven. Daarnaast beschikken wij over de nodige ervaring in het samenwerken met overheidsinstellingen. Ons incassobureau beschikt over de volgende diensten:

  • Incasso
  • Debiteurenbeheer
  • Juridisch advies
  • Proces- en executierecht

Wilt u graag direct meer informatie over de dienstverlening van ons incassobureau? Klik dan hier. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons pand nabij Zoetermeer. Zie ook Deurwaarder Den HaagRotterdam en Westland voor meer informatie. 

Incassobureau Zoetermeer

Online diensten

De wereld verandert en wordt steeds digitaler. Wij veranderen mee. Ons incassobureau biedt u daarom de mogelijkheid om dossiers online in te zien via een database. U kunt gemakkelijk bij ons uw account registreren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor online incassomogelijkheden. Het is mogelijk online een opdracht in te geven of voor debiteuren om online een betalingsregeling te treffen. Dit is een laagdrempelige manier om soms ingewikkelde kwesties makkelijk op te lossen. Ons incassobureau is onderdeel van het gerechtsdeurwaarderskantoor en houdt zich strikt aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. U hoeft zich geen te maken over de discretie van uw gegevens.

Incassobureau nabij Zoetermeer? Korenhof en Partners!

Voor een incassobureau nabij Zoetermeer kiest u voor Korenhof en Partners. Met onze 36 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner, zowel bij incasso’s als debiteuren. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 16.00 uur. U kunt telefonisch contact opnemen via: 070 383 61 00. Daarnaast is mailen ook mogelijk via: info@korenhofdeurwaarders.nl of het contactformulier. Wij zijn ook ideaal bereikbaar vanuit Rotterdam, Westland, Leiden en Den Haag.