Liever schakelt u deze specialist niet in: uw deurwaarder in Den Haag. Maar soms ontkomt u er niet aan. Een van u klanten blijft zijn of haar schuld continu voor zich uit schuiven. In dit soort gevallen helpen de deurwaarders van Korenhof en Partners in Den Haag u graag uit de brand. Van minnelijk incasso tot het ambtelijke en executoriale traject. Wij pakken het voor u op. Maak vandaag nog een afspraak!


Neem direct contact op!


Wat doet een deurwaarder?

Nu een klant uw uitstaande facturen weigert te betalen, bent u op zoek naar een specialist die deze kosten voor u bij hem of haar kan afdwingen. U heeft een deurwaarder nodig; maar wat doet ons deurwaarderskantoor in Den Haag eigenlijk? Ons takenpakket is als volgt samen te vatten. Een deurwaarder int schulden. Daarbij heeft hij of zij meer mogelijkheden tot zijn beschikking dan een incassobureau. Een deurwaarder in Den Haag kan een debiteur namelijk voor de rechter dagen, maar ook beslag leggen op zijn loon, spullen en woning. Meer informatie over een incassotraject? Zie ook incassobureau Den HaagWestlandLeidenRotterdam en Zoetermeer

Bewijsrapportage

Een juridische strijd. Die wilt u - als ondernemer - natuurlijk zoveel mogelijk vermijden. Gaat u een contract aan, waarbij de kans op een meningsverschil of schadeclaim relatief groot is? Dan kunt u ervoor kiezen om bepaalde zaken of situaties vooraf vast te leggen. Dit kan met een zogenoemde bewijsrapportage. Hiermee voorkomt u lange, juridische trajecten. Onze deurwaarder in Den Haag stelt deze graag voor u op.

Deurwaarder Den Haag

Geld innen met Korenhof en Partners

Bijna iedere onderneming krijgt ermee te maken: debiteuren. De deurwaarder van Korenhof en Partners in Den Haag past in dit soort gevallen een doeltreffende werkwijze toe. In de eerste fase voeren wij een haalbaarheidsanalyse uit. Zijn de kansen op het verhalen van de schuld gunstig? Dan starten wij een incasso. Samen met uw klant proberen wij tot een oplossing te komen. Boekt dit alsnog niet het gewenste resultaat? Dan neemt onze deurwaarder in Den Haag de zaak zonder gedoe over. Wel zo fijn.

Schakel nu een deurwaarder uit Den Haag in

Een klant weigert te betalen. Dat is natuurlijk een slechte zaak. U heeft namelijk veel tijd en energie in uw product of dienst gestoken. Daar wilt u graag iets voor terug. Schakel daarom vandaag nog in Den Haag een deurwaarder van Korenhof en Partners in. U vindt ons kantoor aan de Laan van Waalhaven 279. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 070 383 61 00 of door het contactformulier in te vullen. Onze deurwaarders in Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en Westland helpen u graag!