Korenhof en Partners incasseert ook over de grens

Veel bedrijven ondervinden problemen om onbetaalde rekeningen op buitenlandse bedrijven te incasseren. Korenhof en Partners heeft een effectieve en betaalbare oplossing voor u in huis. Door onze exclusieve samenwerking met Qllective kunt u via Korenhof en Partners in een groot aantal landen zowel binnen als buiten Europa en zowel minnelijke als gerechtelijk incasso's laten verzorgen.

Qllective zorgt voor een goede en betrouwbare incassopartner in het buitenland en de incasso geschiedt voor het minnelijke deel op basis van 'no cure no pay' tegen een vast tarief (15% in Europa, 25% daarbuiten).

Uw buitenland incasso door Korenhof en Partners laten verzorgen? Via ons platform werd voor bijvoorbeeld transporteurs, internetbedrijven, internationale accountancy en consultancy bureaus, en hotelketens succesvol geïncasseerd. Als u dat wenst, kunt u hier uw incassoformulier invullen. Wij kunnen u uiteraard in de regio ook van dienst zijn, zoals in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer of WestlandBuitenland incasso