als akte van constatering, nulmeting, of voor- en/of eindinspectie

Als de kans op een meningsverschil of een schadeclaim aanwezig is, kan het verstandig zijn vooraf zaken of een situatie vast te leggen aan de hand van een bewijsrapportage. Een bewijsrapportage is een effectief middel om rechtsgang, mediation en lange juridische trajecten te voorkomen.

Schakel altijd een deurwaarder van Korenhof en Partners in voor de uitvoering. Een bewijsrapportage is hét product voor preventief risicomanagement bij een meningsverschil of dreigende schadeclaim.

Voor alles wat geïnspecteerd kan worden is een bewijsrapportage op te stellen, zoals bijvoorbeeld bij aanvang van een huurovereenkomst om later geen discussie te krijgen over naar welke staat een woning moet worden teruggebracht, of in de bouw bij (vermeende) schade ontstaan aan belendende objecten tijdens bouwwerkzaamheden, en bij schade die veroorzaakt wordt door huurders van vastgoed. Maar ook ter controle of een afnemer/franchisehouder op de juiste manier met uw goederen omgaat. 
 

  

 

Wilt u meer weten over bewijsrapportages, vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact op.