Een nieuw uiterlijk voor de verkeersboete

De "pijn" wordt er niet minder om, maar het betalen moet wel makkelijker gaan worden. Net als Korenhof en Partners is ook het CJIB steeds om zoek naar manieren om zo duidelijk mogelijk te communiceren.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

een incasso-bureau dreigt, een incasso-deurwaarder Doet!

Da's slechts een van de vele verschillen tussen een incassobureau en de gerechtsdeurwaarder met een incassopraktijk. Dreigbrieven zijn passé, aldus de directeur van een groot incassobureau. Dreigen heeft een negatief effect en daarom is in nieuwe aanmaningen het dreigen met hoge kosten en rechter verdwenen, zo mochten wij lezen in diverse landelijke bladen. Terug naar maatschappelijk verantwoord incasseren, heet dat dan. Tja, wat je nooit hebt losgelaten, hoef je ook niet terug te pakken. Wat tegenwoordig "maatschappelijk verantwoord" heet noemde mijn moeder vroeger "goed fatsoen". En dat fatsoen is altijd het uitgangspunt voor onze incassowerkzaamheden gebleven.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

Verplichte parkeerruimte frustreert woningbouw

Nieuwbouwprojecten stranden door te strenge normen Strenge gemeentelijke parkeernormen frustreren nieuwbouwprojecten in de centra van de grote steden. Gemeenten eisen dat bouwers minimaal één of meer parkeerplaatsen per nieuwe woning aanleggen, maar dat is vaak onmogelijk of zeer kostbaar. Daardoor zijn de afgelopen jaren meerdere woningbouwprojecten gestrand in de Randstad.
Lees verder...
Nieuws afbeelding

Van prospect naar klant

Blijft een heerlijk moment als een prospect besluit om klant te worden. We mogen aan de slag voor een ambitieus en groeiend administratiekantoor die merkt dat haar eigen liquiditeit onder druk staat door een te hoog debiteurensaldo.
Lees verder...
Nieuws afbeelding