Na ontvangst van uw aanvraag streven wij ernaar om binnen één werkdag u te voorzien van inloggegevens.

 Voorwaarden:

  • U moet alle gegevens volledig en juist invullen om uw inloggegevens voor Mijn Dossier te kunnen krijgen. 
  • De inloggegevens worden alleen aan u persoonlijk verstrekt door middel van deze email aan het door u opgegeven adres.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het veilig bewaren van de inloggegevens.
  • Door aanvraag van inloggegevens geeft u toestemming om het opgegeven e-mail adres en telefoonnummer voor verdere correspondentie te gebruiken tot eigen wederopzegging.
  • Via dossieronline kunt u gegevens inzien van de lopende zaken die wij op u in behandeling hebben.
  • De gegevens zijn “real-time” afkomstig uit de database van Korenhof en Partners maar kunnen niet altijd up to date zijn. Heeft u bijvoorbeeld van de deurwaarder een dagvaarding ontvangen, dan zijn de kosten daarvan uiterlijk de volgende dag zichtbaar in dossieronline.
  • Mijn Dossier is een extra service van Korenhof en Partners en kan niet tot verdere verplichtingen van de deurwaarder leiden.

 

Disclaimer:De informatie die op Mijn Dossier wordt getoond wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid door Korenhof en Partners samengesteld. De juistheid en volledigheid daarvan kunnen echter niet door Korenhof en Partners worden gegarandeerd en zij kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie op Mijn Dossier.

Korenhof en Partners verstrekt door middel van Mijn Dossier enkel informatie over producten en diensten. Hoewel de gegevens "real-time" afkomstig zijn uit de database van Korenhof en Partners bestaat de mogelijkheid dat bepaalde gegevens verouderd c.q. onjuist zijn. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling door Korenhof en Partners worden aangebracht. Privacy-statement:De opgeslagen gegevens van gebruikers van Mijn Dossier worden niet door Korenhof en Partners aan derden verstrekt tenzij dit voortvloeit uit een wettelijke verplichting. Door Korenhof en Partners zijn passende maatregelen getroffen ter beveiliging van de door de gebruikers van Mijn Dossier verstrekte persoonsgegevens.   

Vul hieronder uw gegevens in voor het opvragen van uw eigen inloggegevens voor Mijn Dossier online