Zomertips

De schoolvakanties zijn nu in heel Nederland begonnen. Misschien gaat ook u binnenkort op vakantie of er een dagje tussenuit. Wij wensen u in ieder geval een hele fijne zomer toe.  

yesZomertip 1# Als u een regeling met ons heeft getroffen, zorg er dan voor dat de betaling op tijd wordt gedaan. Ook als u niet thuis bent. U kunt bijvoorbeeld met online bankieren een betaling “klaarzetten”.  

yesZomertip 2# Misschien gaat u door de coronacrisis dit jaar niet op vakantie. Als het u lukt, los dan de vordering versneld af. Dat scheelt u in veel dossiers doorlopende rente en geeft u op langere termijn meer financiële ruimte. 

yesZomertip 3# Als u nog niets heeft afgesproken met ons, neem dan snel contact op. Wij proberen om samen met u en met onze opdrachtgever een goede afspraak te maken.  

Contact = Oplossen
Door op tijd te betalen of goede afspraken met ons te maken voorkomt u onnodige kosten. U kunt online uw dossier beheren. Kijk snel op onze website bij “
Mijn Dossier”.  

Coronacrisis
Helaas heeft het coronavirus nog altijd veel invloed op iedereen. Misschien verandert ook uw persoonlijke situatie of komt u door de coronacrisis in financiële nood. Neem dan snel contact met ons op. Samen met onze opdrachtgever kijken wij dan hoe wij u kunnen helpen.  

Met vriendelijke groet, 

Korenhof en Partners

Nieuws afbeelding