Zomertips

De schoolvakanties zijn nu in heel Nederland begonnen. Misschien gaat ook u binnenkort op vakantie of er een dagje tussenuit. Wij wensen u in ieder geval een hele fijne zomer toe.  

yesZomertip 1# Als u een regeling met ons heeft getroffen, zorg er dan voor dat de betaling op tijd wordt gedaan. Ook als u niet thuis bent. U kunt bijvoorbeeld met online bankieren een betaling “klaarzetten”.  

yesZomertip 2# Misschien gaat u door de coronacrisis dit jaar niet op vakantie. Als het u lukt, los dan de vordering versneld af. Dat scheelt u in veel dossiers doorlopende rente en geeft u op langere termijn meer financiële ruimte. 

yesZomertip 3# Als u nog niets heeft afgesproken met ons, neem dan snel contact op. Wij proberen om samen met u en met onze opdrachtgever een goede afspraak te maken.  

Contact = Oplossen
Door op tijd te betalen of goede afspraken met ons te maken voorkomt u onnodige kosten. U kunt online uw dossier beheren. Kijk snel op onze website bij “Mijn Dossier”.  

Coronacrisis
Helaas heeft het coronavirus nog altijd veel invloed op iedereen. Misschien verandert ook uw persoonlijke situatie of komt u door de coronacrisis in financiële nood. Neem dan snel contact met ons op. Samen met onze opdrachtgever kijken wij dan hoe wij u kunnen helpen.  

Met vriendelijke groet, 

Korenhof en Partners

Nieuws afbeelding