Korenhof en Partners Juridisch Loket

Als juridisch professional bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een effectieve combinatie van regionale expertise, persoonlijk contact, landelijke dekking en één loket voor een snelle afhandeling van al uw zaken.

Voor u als advocaat betekent dit dat uw exploten tijdig of in overleg worden betekend in zowel binnen als buitenland. Wij willen daarbij een kritische sparringpartner voor u zijn. Ook in het executietraject denken wij graag met u mee.  Wettelijke spoedexploten die vóór 11.00 uur worden aangeleverd, worden nog dezelfde dag zonder extra kosten betekend.

Op deze manier zijn uw ambtelijke werkzaamheden snel en efficiënt geregeld met slechts één telefoontje naar uw vaste aanspreekpunt of email naar ons speciale emailadres exploot@korenhofdeurwaarders.nl

Als handige tool hebben wij een termijnplanner ontwikkeld waarop alle wettelijke termijnen overzichtelijk staan vermeld. Wilt u zo'n handige termijnplanner of wenst u meer informatie? Neem contact op met Korenhof en Partners. 

Voor u als notaris betekent dit bijvoorbeeld dat wij bij een executieveiling u zoveel mogelijk werk uit handen kunnen nemen door op basis van uw informatie of eigen recherche alle benodigde aanzeggingen en exploten op te stellen en te betekenen. Uw opdrachten levert u eenvoudig en centraal aan via exploot@korenhofdeurwaarders.nl of u neemt voor meer informatie contact op met Korenhof en Partners.